Megfelelés a NAV online számlázási követelményeknek

2018 július 2

A EuroMACC Kft. számlázó rendszerei és megoldásai határidőre, maradéktalanul megfelelnek a NAV online számlázás követelményeinek

A EuroMACC Kft. számlázó rendszerei és megoldásai határidőre, maradéktalanul megfelelnek a NAV online számlázás követelményeinek A számlázó programoknak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) felé történő online adatszolgáltatásának (NAV online számlázás) bevezetésének kötelezettsége 2018. július 1-től hatályos. Ettől az időponttól minden számlázó programnak képesnek kell lennie arra, hogy a számla kiállításakor, vagy utána azonnal, online lejelentse azoknak a számláknak az adatait, melyek adótartalma meghaladja a 100 000 Ft-ot. Azok a számlázó programok, melyek erre nem képesek, 2018. július 1. tuán már nem felelnek meg a vonatkozó jogszabályoknak. Biztosítjuk azon ügyfeleinket, akik igényelték az update-et, hogy a jogszabályi követelmények 2018. július 1-i változásának számlázó rendszereink és megoldásaink határidőre, maradéktalanul megfelelnek.

Copyright © 2020 EuroMACC Kft - Adatvédelmi tisztviselő: Szalai Éva / Email: adatvedelemervenyesites@gmail.com / Telefon: 06 20 426 9262.